Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
    zaterdag 22 september 2018

Tijdstip opname: 13:25

• Baan open vanaf 7.30 uur
  • Laatste afslag 19.30 uur
  • Baan sluiting 19.30 uur
  • Qualifying
  • Trolleys toegestaan
  • Handicarts toegestaan
  • Zomergreens
  • Putting Green Open
  • Driving Range Open

• Door het vertidrainen en bezanden van de Fairways en Dr-Range op ma 24, di 25 en eventueel wo 26 sept. iis er overlast van zand op de Fairways. Excuses voor het ongemak.

Studenten

Er bestaat een samenwerkingsovereenkomst met de Rotterdamse Studenten Golf Associatie. Tegen een aantrekkelijk tarief (18/9 holes: € 20,- en € 12,50) kunnen RSGA-leden (met minimaal BP of Hcp 54) spelen op Openbare Golfbaan Kralingen.

Jaarlijks vinden ook wedstrijden van RSGA plaats op Openbare Golfbaan Kralingen. Studenten die geen lid zijn van RSGA kunnen ook met korting spelen op Openbare Golfbaan Kralingen (18 holes: € 30,-/€ 27,- en 9 holes: € 27,-/€ 22,-). Voor Studenten bestaan er speciale (half) jaarkaarttarieven, zie link.

Uiteraard kunnen Studenten ook lid worden van Golfclub Kralingen tegen een aantrekkelijke contributie, zie link. Studenten kunnen ook hun handicap laten registreren via Golfclub Kralingen, klik hier voor meer informatie.

button-egolf4u

button-kennismaken