Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  dinsdag 24 april 2018

  Tijdstip opname: 07:30
   
 • Baan open vanaf 7.30 uur
 • Laatste afslag 20.30 uur
 • Baan sluiting 20.30 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Jaarprogramma

Er zijn vandaag geen wedstrijden.
Klik hier voor het volledige overzicht.

Contactgegevens

Adres:
Golfclub Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

Postadres:
Postbus 4273
3006 AG Rotterdam

Telefoon:
Clubhuis/Restaurant: 010 - 452 22 83
Caddiemaster:          010 - 452 24 75

E-mail:
secretaris@gckralingen.nl

Golfclub

Golfclub Kralingen (‘GCK’) is een actieve vereniging, opgericht in 1982. Er zijn circa 350 leden, waarvan een groot deel heel actief deelneemt aan de vele door de vereniging georganiseerde activiteiten, zoals de Herenochtend op maandag, de Ladies op dinsdagmorgen, de Senioren op vrijdagmorgen en natuurlijk de wedstrijden en evenementen in het weekend, georganiseerd door de Wedstrijdcommissie en de Evenementencommissie.

Voor jeugdspelers tot en met 21 jaar organiseert de Jeugdcommissie groepslessen en wedstrijden.

Op deze pagina vindt u eerst de nieuwsberichten die van belang zijn voor de leden van GCK. In het blok daaronder vindt u de nieuwsberichten van de golfbaan Kralingen.

Vragen en opmerkingen kunt u altijd kwijt bij de communicatiecommissie, liefst per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws Golfclub Kralingen

The older we get, the better we used to play...... 22-04-2018

On a glorious day on the magnificent links of The Kennemer, Heren Senioren 1 suffered their third defeat against a rejuvenated Hilversumsche 2, (4-14),  and were consequently doomed to Class 3 for next years Competitie.

Lees meer...

Kralingsche Golfweek 2018: voorbereidingen in volle gang! 22-04-2018

Een bericht van de golfweekcommissie.

Beste leden,

Graag stellen wij ons aan u voor. De golfweekcommissie is (gedeeltelijk) vernieuwd en bestaat uit de volgende, enthousiaste leden:

Lees meer...

Spannende titelrace strijd verloren op Woeste Kop. 19-04-2018

Senioren Heren 2 verliest de koplopers uit het oog op Woeste Kop.

Afgelopen vrijdag 13 april vertrokken we vol goede moed richting Zeeland. Met wat kleine aanpassingen in het team en als joker Dirk Jansen de invaller zagen we kansen om serieus mee te doen om de titel. De overwinning op Domburg gaf ons mentaal vleugels, vooraf dan.

Lees meer...

De nieuwe das is er! 19-04-2018

Heren, ze zijn er weer!!!


Inderdaad ze zijn er weer, en dan bedoel ik niet de nieuwe asperges, maar de nieuwe dassen.

Lees meer...

" Waar zijn de bitterballen? " 16-04-2018

After a long period of very wet conditions, the weather Gods were kind to us and with the assistance of the greenkeepers (and their trainees!!!!) the course was in a much-improved state for our gastheerdag on Friday 13th April.......an unlucky day for some....but not Kennemer Sen 3. They strengthened their grip on Poule 16 with a comfortable 14-4 victory over Broekpolder. Haarlemermeersche had to fight hard for their 10-8 success over Hilversum, who we must defeat next Friday to have any chance to avoid relegation. It was an enjoyable day for all our guests........ and finally the bitterballen were served..... 
To be continued ...
Heren Senioren 1

Nieuws Golfbaan Kralingen

Brief van de Voorzitter 23-04-2018

Beste golfvrienden,

De eerste wedstrijden zijn gespeeld en de competitie is in volle gang. Kortom, het golfseizoen is weer begonnen en met deze prachtige voorjaarsdagen kunnen we er volop van genieten.

Achter de schermen is er inmiddels veel gebeurd op onze golfbaan, vooral bij de Stichting Openbare Golfbaan Kralingen (SOGK). Omdat deze zaken belangrijk zijn voor de organisatie van de baan, willen we dit graag zo snel mogelijk met jullie delen.

Lees meer...

Koninklijke vlaggenwedstrijd 2018 18-04-2018

 vlag nl 2

De evenementencommissie van Golfclub Kralingen organiseert dit jaar wederom de Koninklijke vlaggenwedstrijd. Door samenwerking met de stichting kunt u zich als kaarthouder hiervoor inschrijven. U kunt zich inschrijven via de module Open inschrijvingen op deze site. Wat is de vlaggenwedstrijd?

Lees meer...

Jan Koster 12-04-2018

 Jan Koster Kaart

Ons bereikte het trieste bericht dat Jan Koster op 9 april 2018 op 89 jarige leeftijd is overleden. Jan Koster is lang verbonden geweest aan de Golfbaan Kralingen. Als jonge jongen was hij caddie voor de eerste spelers van de Rotterdamse Golf Club. Jan heeft zich tevens ingezet als examinator voor de GVB examens en was jarenlang het "gezicht" van Golfbaan Kralingen als Caddiemaster. Wij hebben dierbare herinneringen aan Jan en zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn grote inzet voor onze Golfbaan.

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

 Jan Koster met Prins Claus in de baan Jan Koster met broer 

Studenten Golf cursus 2018 / Driving Range bezet 11-04-2018

Beste Golfers van Golfbaan Kralingen,

Dit jaar start weer een zeer enthousiaste groep studenten met een Golfcursus bij de Golfschool Kralingen! Vorig jaar mee gestart, op initiatief van Daniël Sikkens, welke een groot succes werd. Het enthousiasme van de studenten van vorig jaar heeft er voor gezorgd dat dit jaar de inschrijvingen verdrievoudigd zijn. 

 

Lees meer...

button-openwedstrijd

button-egolf4u

button-kennismaken

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Route